GÉPEINK

ESSENCE

Barnulás és fitness egyben, a fogyasztó álló szoláriumban!
Barnulás és fogyás egyben! Fogyasztó álló szolárium gépeink vibra shape rezgőtalppal ... 10 perc vibra = 20.000 lépés! A vibra shape rezgőtalp edzi a lábak, a has és a hát izomzatát, hatékony a narancsbőr ellen is. Gyorsítja a kalória felhasználást és megelőzi a cellulitiszt. 4 fokozatban állítható vibrációs talp: 1 – izmok ellazítása, 2 – kezdők formába hozása 3 – haladó sportolóknak 4 – cellulitisz elleni program.

PRESTIGE

Az egészséges, szép barna bőrért!
52 csöves luxus szolárium minden létező extrával: klímával, vállbarnítóval, állítható arcbarnítóval, 3D hanghatással, test és archűtéssel, aroma terápiával, MP3 csatlakozási lehetőséggel, vízpermettel... minőséget és a teljes wellness élményt kínáljuk a szoláriumozásban!

BEAUTY ANGEL

Viszlát ráncok és cellulitisz!  Hello fiatalság!
Újdonság! Magyarországon még csak veszprémi üzletünkben elérhető az Ergoline kollagén termelést fokozó, ránctalanító, öregedés gátló csúcsmodell gépe! 79 csővel vesszük fel a harcot a ráncok ellen, bőrfiatalító kollagén terápiát kínálunk a teljes testen! Beauty Angel gépünk egyben fiatalít, szünteti meg az ízületi fájdalmakat és barnítja az érzékeny, leégésre hajlamos bőrt. Lazuljon el és élvezze a fiatalító, bőrpuhító hatást miközben bőre finoman barnul! Az egyéb szoláriumgépekkel ellentétben Beauty Angel gépünket az I-es bőrtípusba tartozók is bátran használhatják!

SUNRISE

Teljes kikapcsolódást nyújt a barnulni vágyóknak!
Az Ergoline legnagyobb, legjobban felszerelt álló szolárium gépe. A Sunrise különleges vezérlésének köszönhetően a teljes csőélettartam alatt azonos barnítási teljesítményt nyújt. A bőr tápanyagokkal való ellátottsága javul, így a barnulási hatás is fokozódik. Tágas tér, kényelmes kapaszkodók és garantáltan hatásos barnulás várja a Sunrise szolárium vendégeit. Egyedülálló aquafresh funkcióval és aromával is felszerelve szolárium gépünk teljes kikapcsolódást nyújt a barnulni vágyóknak.

AFFINITY

A legmagasabb barnulási eredményért!
Letisztult design és nagy barnulási tér az Affinity-ben már ez első pillanatban fellelkesíti a használót. A következő élmény a barnulás alatt éri a vendégét: a kényelmes üveg kezelőfelület nagy kijelzőjével nemcsak jól néz ki, de a kezelés kényelmesebb, mint valaha! Természetesen a barnítási teljesítmény is fantasztikus: 50 csővel, az új csőtechnológiának köszönhetően a barnítási teljesítmény még az előző modellekhez viszonyítva is fantasztikus. Az arc területén 4 db arcbarnító, beépített klímájával pedig nyáron sem okoz gondot a meleg – szoláriumozzon télen-nyáron, kellemes környezetben, a VitaminD szoláriumban!

Hozzászólások lezárva