Polar A370

Polar A370 – az abszolút kedvenc!polar-a360-1

Könnyed precizitás: Egyszerűen csak csatold fel órád és már indulhatsz is. A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot. Nem maradsz le semmiről: az okos értesítések segítségével egyetlen bejövő hívás, SMS, Facebook üzenet sem kerülheti el a figyelmedet!

Kiváló edzőtárs: Alig észrevehetően lát el tanácsokkal, hogy céljaidnak leginkább megfelelő pulzuszónádban végezd az edzéseidet. A Polar Smart Coaching funkciók most is a segítségedre lesznek edzésed és fittségi állapotod azonnali értelmezésében.

Folyamatos aktivitásmérés: A Polar A370 rögzíti minden mozdulatodat, lépésedet, a megtett távolságot, méri az elégetett kalóriát, sőt, még az alvásod mpolar-a360-3inőségét is! Napközben folyamatos visszajelzésekkel motivál a céljaid elérésére, sőt, vibrálva figyelmeztet, ha már túl régóta ülsz egy helyben!

Impozáns megjelenés: A Polar A360 kiválóan ötvözi a letisztult minimál designt a divatos, ugyanakkor praktikus megjelenéssel. A nagy felbontású érintőképernyő könnyen olvasható és kezelhető, a karpánt színe szabadon változtatható, akár nap mint nap…

 

Smart Coaching funkciók:

Activity guide: Folyamatosan visszaszámol a napi aktivitási cél eléréséig. „Kocogj 10 percet, vagy sétálj 34 percet”. Szeretnéd gyorsabban elérni napi célod? Növeld mozgásod intenzitását.

Activity benefit: Időről időre összesíti az aktivitási adataidat, és az aktívan töltött idő hatását a szervezetedre.

Smart Calories: Pontosan kiszámolja a napi tevékenységeid közben elégetett kalória mértékét tested adatai, valamint az aktivitási szinted alapján. Edzésed is volt? Remek! Pulzusmérés közben a kalória számítása még pontosabb.polar-a360

Pulzus alapú edzés: Folyamatosan mutatja aktuális pulzusszámod, valamint a pulzuszónát, amelyben az edzésedet végzed. Ennek segítségével optimalizálni tudod az intenzitást a megfelelő hatás elérése érdekében.

Training Benefit: Az edzést követő azonnali, szöveges visszajelzés tájékoztat arról, hogy az elvégzett munka milyen hatással volt a szervezetedre.

Sport profilok: A Polar Flow webes felületről száz különféle sportág profilja tölthető le a fitnesz pántra. A megfelelő profil kiválasztásával könnyebben kategorizálhatóak az edzések, valamint pontosabb kalória-felhasználás adatot számol az A360.

Ára: 64 900 Ft Szolárium bérletes kedvezménnyel: 61 650 Ft

Hozzászólások lezárva