Loop és Crystal

Polar Loop Crystal

Limitált kiadás – sportosan c389805976-polar-loop-crystalsinos hölgyeknek

A Polar Loop Crystal 28 Swarovski Xirius kristállyal … mindkét oldalán 14-14 briliáns, igazán egyedi, barna bőrre tervezett prémium minőség.

Ára: 59 900 Ft – kedvezménnyel: 56 900 Ft

 Polar Looppolar-loop-2-pink-white-black

Tedd az életed aktívvá a Polar aktivitásmérő órájával, amely követi minden lépésed, ugrásod és futásod, sőt még alvásod is.

A Polar Loop nyomon követi a nap folyamán végzett aktivitást, rögzíti a lépések számát, és megmutatja, hogy mennyi energiát használsz. Vigyázz, mert arra is emlékeztet, ha túl hosszú ideig tétlen vagy!

Minden sportoló törekszik a napi 100%-os teljesítmény elérésére. Ellenőrizd, mennyi van még hátra napi célod teljesítéséig. Az „okos aktivitás útmutató” tippeket ad, hogy hogyan érd el kitűzött céljaid.

foto-smenniy-braslet-polar-a360-pink-gearpro-ru-photo2_enlA Polar Loop pulzusmérő főbb tulajdonságai:

Az Energy Pointer funkció megmutatja, hogy már zsírt égetsz vagy a szénhidrát felhasználásával fittséged növekszik-e. A legpontosabb eredmény érdekében használd a kényelmes mellkas pántot!

Okos funkciók:

Az okostelefonra érkező értesítéseket órád rezgő funkcióval jelzi. Legyen az egy bejövő hívás, SMS, közösségi média értesítés vagy naptár-bejegyzés, az órád kiírja neked a fontos információkat.

Polar Smart Coaching funkciók:

Activity Guide: Órád folyamatosan visszaszámol a napi aktivitási cél eléréséig. Pl. „Kocogj még 10 percet, vagy sétálj 34 percet”polar_loop_2_black_aktivitasmero_3_3

Smart Calories: Pontosan kiszámolja a napi tevékenységed közben elégetett kalóriát

Pulzus alapú edzés: Az érintő gomb megnyomásakor mutatja az aktuális pulzusszámot

Alvás: Figyelemmel követi az alvás közben egymást váltó nyugodt és nyugtalan időszakokat. Akkor ébreszt, amikor az Neked a leginkább megfelelő.

 

Hozzászólások lezárva