Polar V800

POLAR V800polar-v800-2014

Polar V800 elit és elkötelezett sportolóknak, akik mindig csúcsteljesítményre törekednek.

Az egész nap aktivitását méri, segít átlátni az edzésterhelést és a szükséges regenerációs időt. A beépített GPS segítségével nyomon követi a sebességet, a megtett távolságot és az útvonalat is. Teljes mértékben testre szabható sportprofilok, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki edzéseiből.

Tökéletes társ a váltási időt igénylő, több sportágat lefedő edzésekhez. A kényelmes hibrid jeladóval még vízben is pontos pulzusadatokat biztosít.

Lehetővé teszi, hogy megtervezd és kielemezd edzéseid az ingyenes Polar Flow alkalmazás és webes szolgáltatás használatával. Kompatibilis a Polar Bluetooth® Smart futó- és kerékpáros érzékelőkkel.

Funkciók

polarv800-02Pulzusszám ütés percben / %-ban

Pulzustartományok: Az alapértelmezett pulzustartományok a maximális pulzusszám százaléka alapján 5 zónára oszthatóak: nagyon könnyű (HRmax 50-60%-a), könnyű (HRmax 60-70%-a), közepes (HRmax 70-80%-a), nehéz (HRmax 80-90%-a) és maximális (HRmax 90-100%-a). A tartományok saját igény szerint beállíthatóak.

Pulzusszám a vízben: A kényelmes Polar H7 pulzusmérővel vízben is lehetővé teszi a pulzusmérést.

Edzés értékelés: Edzés után érkező motiváló visszajelzés. Minden edzést követően rövid áttekintést ad, míg a részletesebb visszajelzést az edzésfájl tartalmazza.

Fitnesz Teszt: A Polar Fitnesz Teszt nyugalmi helyzetben mindössze 5 perc alatt felméri aerob erőnléted. A Polar OwnIndex segítségével kiszámíthatod maximális oxigén-felvételi értéked (VO2max). A teszt a szívritmust, a nyugalmi állapotban mért szívritmus változékonyságát és a személyes adatokat használja fel az érték meghatározásához.

Az ortosztatikus teszt: Az ortosztatikus teszt az aktuális kondíció meghatározására szolgáló egyszerű és megbízható teszt. Megmutatja, hogy a pulzusszám hogyan változik edzés, valamint az olyan tényezők hatására, mint a stressz vagy a betegség. A teszt rendszeres elvégzésével megtudhatod, hogy normál pulzusszámában van-e jelentős változás és mi az, ami azt befolyásolhatja. Segítségével úgy tervezheted meg edzéseid, hogy tested mindig regenerálódni tudjon.

Smart Calories: A jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló, ami kiszámolja az elégetett kalóriát. A számítások az egyén adatain alapulnak: súly, magasság, kor, nem és a fizikai aktivitás szintjén.

Versenytempó: Segít fenntartani az egyenletes sebességet és tempót, és adott idő alatt elérni a beállított célt. Ha például a cél az, hogy 45 perc alatt lefuss 10 km-t, leellenőrizheted, hogy mennyivel jársz a meghatározott cél mögött vagy előtt és milyen sebességre vagy tempóra van szükség a cél teljesítéséhez.

Futási index: A futási index alapjául a futás közben mért szívritmus és sebesség adatok szolgálnak. Ha a futási hatékonyság javul, akkor a futási teljesítmény gazdaságossága is javul. A Polar V800 azt is érzékeli, ha felfelé vagy lefelé futsz.polar-v800-gps-watch-review

Vissza a kezdőpontra: Visszavezet a kiindulópontra a lehető legrövidebb útvonalon, valamint megmutatja az addig fennmaradó távolságot is. Most már kalandosabb utakat is bátran felfedezhetsz tudván, hogy egy gombnyomásra vagy csak attól, hogy megtaláld a visszavezető utat.

Útvonal útmutatás: Az előre megtervezett, korábban rögzített és a Polar Flow webes szolgáltatásban megosztott útvonalakat követi.

Energiatakarékos üzemmód: Hosszú edzések során segít az elem élettartamának növelésében. A GPS adatokat 1 másodperces vagy 60 másodperces időközönként rögzítheti.

banner_fnac_v800_jgn_special_1440x586Sportprofilok: Beállíthatod kedvenc sportjaid és minden sporthoz különböző beállításokat határozhatsz meg. Például minden sporthoz testre szabott nézetet hozhatsz létre és beállíthatod, hogy milyen adatokat szeretnél megjeleníteni edzés közben: csak a pulzusszámot, vagy csak a sebességet és a távolságot – ami leginkább megfelel edzési igényeidnek. A V800 a hozzáadott érzékelőket is automatikusan felismeri.

 

Átállási idők a több sportot érintő edzéseken: Megjeleníti az egyik sportágról a másikra történő váltáshoz szükséges időt.

Edzési célok: Hozz létre részletes edzési célokat a Polar Flow webes szolgáltatásban és szinkronizáld azokat Polar V800 óráddal. Edzés közben egyszerűen nyomon követheted az óra utasításait.

Training load: Megmutatja, hogy az edzés milyen hatással van a szervezetedre, és segíti a különféle edzések összehasonlítását. A edzésterhelési mutató folyamatos nyomon követése segít a teljesítményed maximumának meghatározásában, és a céljaidnak megfelelő edzésintenzitás és terjedelem meghatározásában.

Regeneráltsági állapot: Találd meg a terhelés / pihenés legmegfelelőbb arányát, kapj azonnali információt kipihentségi állapotodról még az indulás előtt! A kipihentség folyamatos figyelése segíti az edzések tervezését, illetve a túledzettség, valamint az aluledzettség elkerülését.

Edzésnaplóchomdizwsaqpk2u

Heti összefoglalók

Visszaszámláló és stopper

Érintő gesztusok: Ha idő üzemmódban megérinted a V800 kijelzőjét, megjelenik regeneráltsági állapotod. Edzés közben a kijelző megérintésével köridőt indíthatsz, válthatsz az edzés nézetek között vagy bekapcsolhatod a világítást.

Rezgő- és hangjelzések: Edzés közben hangjelzés vagy rezgés figyelmeztet arra, ha lassítani kell vagy fokozni kell a tempót a tervezett célok eléréséhez.

Frissíthető szoftver: Szövegmegjelenítés 13 nyelven

Adatátvitel : hagyományos USB kábellel vagy a Polar Flow mobil alkalmazáson keresztül Bluetooth Smart használatával

Memória kapacitás: GPS és pulzusszám mérés használatakor: 60 órapolar-v800-blue

Tölthető akkumulátor: akár 14 óra edzésidő, 50 óra energiatakarékos GPS üzemmódban, 30 nap napi aktivitást mérő idő módban

 

Ára: 129 900 Ft Szolárium bérlet kedvezménnyel: 123 400 Ft

Hozzászólások lezárva